שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: הפרעת אכילה שהתחילה להתפתח

הפרעת אכילה שהתחילה להתפתח לפני 8 שנים 8 חודשים #1

היי חברה שלי שבוע שעבר קיבלה העקה על הבטן שלה ומאז היא מרגישה שמנה היא הפסיקה לאכול ואכלה רק שהייתה חייבת (כלומר ליד ההורים) האני ניסיתי לשכנע אותה לרדת מזה אבל היא לא יורדת מזה והיום זה הגיע למצב שאחרי שאכלה עם אמא שלה היא הקיאה את מה שאכלה ואני לא יודעת איך לעזור לה לפיממה שהבנתי ממנה היא מתכננת להמשיך ככה ניסיתי להגיד לה הכל כדי להוריד אותה מזה אמקצי חה כמה זה לא בקעא ושזה לא יעזור שזה לא בריא ושאפשר לעשות ספורט במקום או לאכול בתזונה נכונה כבל היא לא מקשיבה לי ואני לא יודעת מה לעשות ואיך לעזור לה
יש להתחבר כדי להגיב.

הפרעת אכילה שהתחילה להתפתח לפני 8 שנים 8 חודשים #2

שלום לך,

נראה מתוך מה שכתבת שחברה שלך באמת צריכה עזרה. צמצום אכילה והקאה הם דפוסים בעייתיים שיכולים להביא להתפתחות של הפרעת אכילה משמעותית. וכפי שכתבת בעצמך, ניתן לרדת במשקל (אם צריך) בדרכים אחרות, בריאות יותר.

אני יכולה לתאר לעצמי שאת בתוך התלבטות לא פשוטה – מצד אחד את דואגת לחברה שלך, ומצד שני את לא רוצה לפנות להוריה בלי הסכמתה. מאחר ועבר רק שבוע, את יכולה אולי לחכות עוד כמה ימים ולראות אם משהו משתנה. כלומר אם החברה שלך מחליטה להפסיק את מה שהתחילה בו, או שזה נמשך.

במידה וזה נמשך, הייתי מציעה שתפני למחנכת או ליועצת בית הספר, ותשתפי אותם בהתלבטות. כך הם יוכלו לקחת במקומך אחריות על הנושא, ולדבר עם החברה שלך ובמידת הצורך גם עם ההורים שלה. אני מקווה שבהמשך, חברה שלך תוכל להבין שפעלת מתוך דאגה ואכפתיות כלפיה.

עינת
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.082 seconds