שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: הפרעות אכילה

הפרעות אכילה לפני 9 שנים 9 חודשים #1

שלום לפני כשנה הייתי בדיכאון וזה הוביל אותי לעיסוק באוכל זה גרם לי לראות את הגוף שלי בתחושה שאני כל הזמן מרגישה שאני שמנה ואם אני שמנה אז אני מכוערת והעיסוק באוכל גרם לי לעסוק פחות בכאב שיש לי בלב אז התחלתי להפחית באוכל ולעסוק בפעילות גופני יום יום רק רציתי שכל הסבל יעלם ירדתי 13 קילו ועכשיו אני בתת משקל קלה היום כעבור שנה הדיכאון לאט לאט עובר לפעמים שוב נופלת קלות לזה אבל לא מראה זאות למשפחה כדי לא לגרום להם סבל יותר ממה שגרמתי היום כעבור שנה אני בתוך ההפרעות אכילה בתת משקל קלה ואסור לי לרדת יותר במשקל אני כל כך רוצה לצאת מזה אבל לא מסוגלת לגשת לטיפול כי אני לא מצליחה להסביר תרגשות שלי זה כל כך מסובך לי שאני לא מסוגלת להביע במילים תרגשות שלי ואני כל כך זקוקה לפסיכולוג ולדיאטנית ואני כל כך אובדת עצות מה עלי לעושות
יש להתחבר כדי להגיב.

הפרעות אכילה לפני 9 שנים 9 חודשים #2

שלום לך,

אני מסכימה עם דברייך האחרונים - שאת יכולה מאד להיעזר במפגשים עם פסיכולוגית ועם דיאטנית. נראה שאת עדיין מתמודדת עם תחושות קשות בתוכך, וגם עם קשיי האכילה שהתחזקו במהלך השנה האחרונה.

אני יכולה להבין את החשש שתתקשי להעביר לאחר את תחושותייך, ושהאחר יצליח להבין באופן נכון ומדויק את מה שאת מנסה לומר. עם זאת, אני מאד רוצה לחזק אותך כן לפנות ולנסות, כדי שלא תהיי לבדך בהתמודדות וכדי שתוכלי לקבל עזרה מקצועית.

החשש שלך הוא חשש שמלווה לא מעט אנשים שפונים לטיפול, ולעיתים באמת לוקח קצת זמן לתת אמון, ולהצליח לחוש שמי שמולי באמת מבין אותי ואת צרכיי, אבל לרוב לאחר פרק זמן לא ארוך זה מצליח לקרות.

את יכולה לפנות לטיפול פסיכולוגי ולטיפול דיאטני הן באופן פרטי והן באופן מסובסד דרך קופות החולים.

עינת
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.139 seconds