הי עינת קוראים לי עמית ואני כאן בגלל מישהי מהמשפחה שלי...
אני חוששת שיש לה הפרעות אכילה בגלל כמה סיבות: היא אובססבית לגבי המשקל שלה היא עולה על המשקל לפחות 7 פעמים ביום, כל פעם שהיא מסתכלת במראה היא מתחילה לבכות, היא בטוחה שהיא שמנה למרות שהיא רזה והמשקל שלה תקין יחסית לגובה שלה, אבל בשבוע האחרון היא הורידה 4 קילו וזה המון היא לא אוכלת כמעט בכלל והיא כל פעם מסתכלת על דוגמניות ובוכה על זה שהגוף שלה לא נראה כמו שלהן...
היא מאוד מדאיגה אותי וכל פעם שאני מדברת איתה על זה היא אומרת שיש לה תקופה לא טובה ושזה בגלל...
לפני שבוע אולי שבועיים היא הייתה אצלי והיא אכלה שלוש עוגיות וקצת פופקורן ובגלל שהיא הרגישה רע עם עצמה למחרת היא לא אכלה כלום
היא סיפרה לי מה היא אכלה במשך שבוע שלם וכל מה שהיא אכלה בכל יום זה או חצי תפוח או מעדן
היא רואה שהיא מעלה 300 גרם היא מתחילה לבכות והיא לא אוכלת אם בכלל
ואני באמת לא יודעת מה לעשות עם זה... זה מאוד מדאיג אותי ודיברתי עם ההורים שלי וההורים שלה דיברו איתה אבל זה לא משנה את הצורה של האכילה שלה כמעט בכלל
היא אוכל ממש ממש לאט וחותכת חתיכות קטנות כל פעם ובגלל זה היא אוכל ארוחות עוד יותר מצומצמות
את תוכלי להגיד לי מה אני יכולה לעשות בעיניין או אם זה התחלה לאנורקסיה וכבר לא בעיות אכילה או שאני סתם חוששת...
זה ממש יעזור לי עם תעני לי תודה רבה